Picture
 

Tarieven Zwembad De Horsten

Kassa Zwembad

Entree € 4,50.
10-badenkaart € 35,-
Doelgroeples € 5,-

Abonnementen 2024

Let op! U kunt tot en met zondag 8 juni 2024 een abonnement bestellen. 
Na deze datum alleen nog maar verkoop van 10-badenkaart, entreekaarten en 
Doelgroep les aan de kassa van het zwembad

Gezinsabonnement € 142,-*
Extra gezinslid € 20,-
Persoonlijk abonnement € 65,-
10-badenkaart € 35,-
Doelgroep les € 5,-
Zakelijk abonnement € 180,-

* Ouders/verzorgers en maximaal 4 kinderen t/m 17 jaar die wonen op hetzelfde adres.
* Heeft u meer dan 4 kinderen dan kunt u alvast een Gezinsabonnement  aanvragen en in de rubriek “Opmerkingen” bij de bestelling Voornaam, Achternaam en geboortedatum vermelden van de extra gezinsleden.

Bovengenoemde abonnementen moeten online worden aangeschaft. Voor de verwerking van uw bestelling hebben wij ongeveer een dag nodig. U krijgt van ons een mail als uw abonnement of 10-badenkaart bij de kassa van het zwembad klaarligt.

Stichting Leergeld

Kinderen van 2 tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen van 130% van het  bijstandsniveau, kunnen in aanmerking komen voor een gratis zwemabonnement en of Zwemlessen. Via de website van Stichting Leergeld kunt u hiervoor een aanvraag indienen.

Spaaractie PLUS

Ook in dit zwemseizoen kunt u sparen voor tientallen euro’s aan korting of gratis abonnementen. Deze spaaractie is een samenwerking tussen Plus en Zwembad de Horsten. Profiteer van deze unieke korting. Reserveer alvast uw abonnement via onze webshop. Bij het afhalen van uw abonnement kunt u uw volle spaarkaarten inleveren bij de kassa van het zwembad. De korting wordt dan verrekend met de abonnementsprijs. Laat uw korting op uw abonnement niet verloren gaan.

 Er kan gespaard worden van zaterdag 2 maart t/m zondag 5 mei 2024.

Belangrijk om te weten: 

Het kopen van een abonnement of 10-badenkaart is voor eigen risico. Dit houdt in dat wanneer wij door onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld Corona) Zwembad de Horsten moeten sluiten, u uw geld niet terugkrijgt.

Zwemles

Diploma-A (3x p.w.) € PM,-
Diploma-B (2x p.w.) € PM,-
Diploma-C (2x p.w.) € PM,-

Kom je bij ons zwemlessen, dan heb je wel een abonnement van Zwembad de Horsten nodig.