Picture
 

Tarieven Zwembad De Horsten

Entree kaartje: € 4,50 (exclusief € 0,50 reserveringskosten).

Let op! Een los entreekaartje kan op dit moment alleen online worden aangeschaft via ons reserveringssysteem. De reden hiervoor is dat wij uw bezoek aan het Zwembad de Horsten vanwege de Coronamaatregelen moeten registreren en dat u voor onze zwemactiviteiten moet reserveren

Los entree kaartje kopen en tijdslot reserveren

Abonnementen

Gezinsabonnement € 130,-
Extra gezinslid € 15,-
Persoonlijk abonnement € 60,-
10-badenkaart € 35,-

* Ouders/verzorgers en maximaal 4 kinderen t/m 17 jaar die wonen op hetzelfde adres.
* Heeft u meer dan 4 kinderen dan kunt u alvast een Gezinsabonnement  aanvragen en in de rubriek “Opmerkingen” bij de bestelling Voornaam, Achternaam en geboortedatum vermelden van de extra gezinsleden.

Bovengenoemde abonnementen moeten online worden aangeschaft. Voor de verwerking van uw bestelling hebben wij ongeveer een dag nodig. U krijgt van ons een mail als uw Abonnement of 10-Badenkaart bij de kassa van het zwembad klaarligt. Na betaling van uw abonnement kunt u uw bezoek registreren en een zwemactiviteit reserveren.

Spaaractie Coop
Ook in dit zwemseizoen kunt u sparen voor tientallen euro’s aan korting of gratis abonnementen (m.u.v. de 10-badenkaart). Deze spaaractie is een samenwerking tussen COOP en Zwembad de Horsten. Profiteer van deze unieke korting. Reserveer alvast uw abonnement via onze webshop. Bij het afhalen van uw abonnement kunt u uw volle spaarkaarten inleveren bij de kassa van het zwembad. De korting wordt dan verrekend met de abonnementsprijs. U kunt uw spaarkaarten tot 31 mei inleveren bij de kassa van het zwembad. Laat uw korting op uw abonnement niet verloren gaan.

Belangrijk om te weten: 

Het kopen van een abonnement of 10-badenkaart is voor eigen risico. Dit houdt in dat wanneer wij door (Corona) omstandigheden Zwembad de Horsten moeten sluiten, u uw geld niet terugkrijgt.

Zwemles

Diploma-A (3x p.w.) € 100,-
Diploma-B (2x p.w.) € 80,-
Diploma-C (2x p.w.) € 80,-

Kom je bij ons zwemlessen, dan heb je wel een abonnement van Zwembad de Horsten nodig.