Archieven

COOP Spaaractie

Het COOP actie abonnement reserveert u tegen de abonnementsprijs. Bij het afrekenen kiest u voor de betaal optie “Coop actie”.  Bij het afhalen levert u uw kaarten in en betaalt u het resterende bedrag. Bij voldoende kaarten is het abonnement zelfs gratis.

Ik wil mijn bestelling annuleren

Je hebt tot 14 dagen na je bestelling het recht om deze te annuleren. Voorwaarde hiervoor is wel dat je het abonnement of de leskaart nog niet in je bezit hebt. Stuur een mail naar Info@zwembaddehorsten.nl en vermeld daarin het ordernummer dat je wilt annuleren. We zullen dan de bestelling…

Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling

Als je een fout gemaakt hebt tijdens het bestellen en je hebt de bestelling inmiddels afgerond dan kun je contact opnemen met ons. Stuur een mail naar Info@zwembaddehorsten.nl met een zo duidelijk mogelijke omschrijving van het probleem. We zullen dan contact met je opnemen om het probleem op te lossen.

Abonnement met meer dan 6 personen

Voor het afsluiten van een gezinsabonnement gelden een aantal regels: Een gezinsabonnement geldt voor 1 of 2 ouders en maximaal 4 kinderen onder de 18 wonende op het zelfde huisadres. Het is uitdrukkelijk NIET toegestaan kinderen uit andere gezinnen toe te voegen op uw abonnement. Uw persoonsgegevens zullen worden gecontroleerd….